I Ugandas Børn er vi meget stolte over det, vi allerede har opnået.  

Når du støtter Ugandas Børn går 100% til projektet. Vi rejser selv derned og betaler de forskellige regninger og har derfor overblikket over alle udgifter. 

Siden foreningens oprettelse i marts 2019 har vi blandt andet opnået følgende (opdateret d. 25/8/20).

Februar 2020 
Da vi rejste til Uganda i februar stod Sera og var tæt på at knække sammen. De få penge, som hun havde sparet sammen til nogle af børnenes skolegang blev af udlejeren opkrævet til reparation af husets tag. Det var et krav, at hun betalte, ellers måtte de finde et andet sted at bo... altså gaden. 

 • 11 børns skolegang i tre måneder
  Af samme årsag måtte foreningen træde til og vi sikrede, at de børn, der var igang med skole kunne fortsætte de næste tre måneder. 

   

 • To "børn" bliver færdiguddannede elektrikere i december 2020
  John og Bosco manglede kun ét år af deres uddannelse, men Sera måtte fortælle dem, at hun ikke havde penge til at de kunne fortsætte. Foreningen trådte til, og skoleregningerne er betalt for resten af uddannelserne.  
   

 • Skoleudstyr og redskaber til alle skolebørn
  Herunder blandt andet notesblokke, blyanter, koste, toiletpapir og sæbe. Den er god nok - det skal de have med. 
   

 • Fodboldstøvler til hele flokken og flere til
  Dette har foreningen ikke købt, men samlet ind brugt fra private folk i Danmark.

August 2019 

 • Køb af vandtank, som samler regnvand 
  Denne investering sparer Kasonga Sera for ca. 400 danske kroner hver måned. For de penge kan hun sende to børn i folkeskole i tre måneder. 

   

 • Hospitalsregninger 
  To af de yngste børn, Shafik og Arshavin, blev alvorligt syge af malaria, og var i kritisk tilstand. Foreningen kunne betale hospitalregningerne, så de andre børn fortsat kunne gå i skole. Herudover har vi flere gange kunne betale for børnene, hvis hospitalregningerne blev for høje for Sera. 

   

 • Køb af skoletasker
  De børn, der ikke havde skoletasker kunne få en skoletaske. I Uganda må man gerne slå sine elever, og det bliver de især, hvis deres bøger bliver beskidte eller ødelagte. Nu har de en god taske, der passer på både bøger og deres rygge.