Hvem er vi?

Anna.jpeg

Anna Oline Vandborg 

"Jeg lærte Sarah at kende på højskole i 2016, og har siden da hørt mange dejlige fortællinger om Sera’s Caring Place. Længe har jeg ville besøge stedet og fik endelig chancen i 2019 i forbindelse med min sidste praktik som fysioterapeut. Fra dag et var jeg solgt! Det her projekt ville jeg bare være med til at gøre til en realitet, alene grundet de mennesker jeg har mødt i Uganda.

Til daglig bor jeg i Jylland, hvor jeg arbejder som fysioterapeut. Jeg brænder for at gøre en forskel, både på mit job men i særdeleshed også for gadebørnene i Uganda."

Sid hjemmeside.jpg

Signe Grave Rasmussen

"Jeg er en ung kvinde som bor på Nordfyn, hvor jeg også er opvokset. 

Til daglig arbejder jeg som regnskabsassistent og studerer ved siden af. 

Jeg lærte Sera’s Caring Place at kende gennem Sarah og siden vores første besøg dernede sammen, har jeg ikke kunne slippe det igen. 

Jeg brænder for det her projekt, fordi jeg selv har mødt de her mennesker og set og mærket, hvordan jeg kan være med til at gøre en kæmpe forskel for dem."

1D16138D-5728-492B-9B39-85DFCA053A3E_1_1

Sarah Holm Henriksen
"Jeg er opvokset på Nordfyn og studerer til dagligt i Aarhus.

Jeg rejste i 2016 til Uganda for første gang i forbindelse med mit højskole ophold på Zanzibar Højskolen. Her mødte jeg mennesker med skæbner og historier, som jeg aldrig i mit liv har hørt om før. Da jeg første gang så gadebørn vidste jeg, at der skulle gøres noget og i 2018 tog jeg Signe under armen til Uganda. D. 9 marts 2019 startede vi vores forening og siden da har vi hver dag knoklet for at sikre flere børns fremtid. Jeg er stolt af det arbejde vi gør, Signe, Helene, Anna og jeg." 

B44EAB4F-4D9C-47B4-BA9F-FC104E294F77.jpe

Helene Mørch

"Jeg bor til daglig på Fyn, hvor jeg påbegynder studie her i sommeren 2020. Jeg hørte første gang om Sera’s Caring Place igennem Go´Morgen Danmark på TV2, hvor Sarah og Anna var inviteret ind. Jeg kunne mærke deres entusiasme igennem skærmen og kontaktede dem. Efter et telefonmøde var vi ikke i tvivl om, at jeg skulle hoppe med på projektet. Det her projekt er ægte, det er startet med hjertet og jeg kunne fra start mærke den gåpåmod, som kommer til at ændre en masse børns liv.

Jeg har endnu ikke haft æren af selv at opleve Sera’s Caring Place i Uganda, men det kommer jeg til og jeg glæder mig helt ind til knoglerne til at møde dem."